Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Beaute Nordic. 


Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Beautè Nordic.

Tilfredshedsgaranti! Hvis Du personligt er blevet anbefalet et produkt af Beauté Nordic og dette produkt ikke er tilfredsstillende eller efter din forventning. Bytter vi til et andet produkt efter dit valg. Vi giver ikke penge tilbage.

Du som forbruger har mulighed for at kontakte EU klage instans ODR:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Dokumentation og vejledning! Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Beautè Nordic. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Beautè Nordic side, er denne af vejledende art. Beautè Nordic indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport! Levering af varer fra Beautè Nordic anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark eller DAO hvis mobilnummer og mail er registreret ved checkout. Forventet leveringstid 1-3 dage, hvis produktet er på lager. Størstedelen af vores produkter bliver fremstillet ved bestilling. Hvis det bestilte produkt skal fremstilles skal der forventes en leverings tid på 5-12 dage jvf. produktside på shoppen.
 
 
Risikoen for varerne! Risikoen for varer købt af Beautè Nordic overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Beautè Nordic, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Beautè Nordic.
Reklamation!Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 24 mdr. efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode  Beautè Nordic har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling! I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard og ViaBill - Læs mere her. Alle priser i Beautè Nordic - på web-adressen http://www.BeauteNordic.dk - er inkl. Moms.
Når pakken bliver afsendt hæves pengene.


Fortrydelsesret! Beautè Nordic yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du/køber modtager dine varer. Ved brug af din fortrydelses ret skal dette informeres til Beautè Nordic inden de 30 dage og utvetydigt iform af skrift direkte til beautenordic@beautenordic.dk eller telefonisk på 31644646 hvor vi registrerer din fortrydelse.
Derefter har du/køber yderligere 30 dage til at returnere varen.

Tilbagesendelse af varen i ordentlig stand er dit ansvar og forbliver dit/købers ansvar indtil Beautè Nordic modtager varen retur. Du skal selv afholde omkostninger ved returnering.

Ved fortrydelse kan du til hver en tid få dine penge retur, dog tages der forbehold for Værdiforringelse.
 
Vigtigt! for at bevare fortrydelsesret.
1.Ved returnering. Få dokumentation for din retursendte pakke. Ansvaret er først tilbage hos Beautè Nordic når vi modtager pakke retur og derfor frafalder din/købers refundering hvis den går tabt.
2. Ved fortrydelse. ER det ikke nok at afvise pakken hos postvæsenet. Beautè Nordic skal informeres inden fristen på 14 dage(se Ovennævnt)
3. Værdiforingelse. Pakken Skal sendes tilbage i ordentlig, acceptabel stand.
4. Værdiforingelse. Varen skal være i sådan stand at den kan videresælges.
5. Brug og stand ved returnering. Varen må bruges i den grad det ville være mulig med en test i en fysisk butik. Hvis varen er brugt skal Beautè Nordic lave en konkret vurdering, hvad varen som brugt, kan videresælges for til anden forbruger.
En evt. værdiforringelse er du/køber ikke berretiget til at få retur.

NB. Er dine varer Plomberede eller forseglede pga hygiejne eller sundhedsmæssige hensyn til produkter. Skal varen leveres tilbage med forsegling/plombering intakt.
Ved brudt plombering/forsegling mister vi muligheden for vidersalg til anden køber og derfor er der tale om kraftig værdiforringelse. 

Reklamationstiden er 24 mdr. Men kan dog afhænge af varens holdbarhed og udløbsdato. Se information og produktmærkning på varen. 

Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.