Hvem er Beautè Nordic

Hvem er BeautèNordic?

Det jeg elsker og brænder for er det jeg laver idag, det er gennemskueligheden, enkelheden i konceptet. Den fantastiske følelse at smøre sin hud med cremer hvor man kan mærke hudens positive reaktion med det samme, i modsætning til produkter med en masse fyldstoffer og syntetisk tilsætning.

Påtrods af virksomhedens unge alder er konceptet dog 15 år gammelt og udarbejdet af mig, der til daglig står for ledelsen og produktion i Beautè Nordic.

Jeg har været selvstændig/Iværksætter i snart 30 år. Udover erfaring som kosmetolog, hudpleje og skønhed. Har salg, marketing og æstetik, været en del af mit liv.

Mange der lærer mig at kende spørg ofte hvordan jeg ved så meget?

Svaret er meget enkelt jeg har lært det på den hårde måde ved at være multiallergiker og derfor har meget masseproduceret hudpleje og mange madvarer ikke været en mulighed for mig.

Men når man som ung bliver udelukket af disse mange umiddelbart lækre fristelser, så skabte det en kæmpe nysgerrighed omkring det og denne nysgerrighed har givet mig tonsvis af erfaring fra jeg var ganske ung og endda før googles tid. Så man kan sige jeg er blevet klog på den svære måde.


Hvorfor lige Beautè Nordic? Dette koncept

Jamen det er sjovt at se at noget så irriterende som allergier og eksemer, der da jeg var ung var enkelte særtilfælde til i dag, hvor alle kender en allergiker eller en med problemhud. 

Så endelig efter min overbevisning er den enkle form for produkt udvikling kommet på mode, fordi vi alle  mærker,  hvor meget vi faktisk bliver påvirket af vores levevis, miljø og mest af alt, hvad vi spiser.
Vi er mere kræsne og krævende i forhold til vores kost, vi stiller krav og har også fået øjnene op for at vores hud er vores største organ. Derfor optager vi vitaminer, mineraler olier m.m gennem vores hud. Så jo mindre unaturlig tilsætning i produkter, jo nemmere bliver hudens absorbering af produktet og jo bedre kan huden modstå alle vores fejltagelser der har hobet sig op i vores miljø, det sidste 100 år. 

Brug for at læse mere om min baggrund:

Jeg er i dag 54 år og har levet det meste af mit liv som allergiker, Mine pubertetsår var et pinligt og ømtåleligt emne, da jeg det meste af min barndom led af eksem og åbne sår på min krop og i mit ansigt. Dette fulgte mig langt ind i mine teenage år, hvor man blev smurt med binyrebarkomon og hormoncremer, der jo som vi ved idag, kun lukker problemet ned et sted. Huden bliver ikke helet og problemet ikke løst. Men bliver en tilbagevendende og konstant proces. Så at tænke tilbage på disse år var mere eller mindre et mareridt. Åbne sår på håndflader, knæhuler, hårbund, ansigt generelt og meget mere.

Endelig blev det en frustration for min mor at følge med i disse lidelser og hun trak mig med til naturlæger m.m.

Min mor smed hormoncremerne ud og byttede dem ud med naturlægernes bud på en udrensning. Denne udrensning og indtag af utallige planer, ekstrakter blev så en daglig rutine over de næste år. Problemerne blev kraftigt minimeret, udbruddene holdt nede og dette gav mig selvtilliden tilbage og et pænere udseende. Mens frygten og usikkerheden for tilbagefald, blev en daglig tanke.

 

Da jeg gik ind i mine voksne år levede jeg med frygten og blev faktisk ren specialist i at passe på mig selv, hvad jeg puttede i min mund og hvad jeg smurte på min hud. Jeg er det man kalder multi allergiker dvs. at jeg er ikke bare parfume allergiker eller ikke kan tåle nødder. Jeg er lidt af det hele og derfor kan det være svært. Som udgangspunkt brugte jeg begrebet" at kan man spise det kan man smøre det på sin hud". Mine hud pleje blev hurtigt meget af det, man havde i køleskabet eller generelt i køkken beholdningen.

 

Dette blev selvfølgelig hurtig til en naturlig interesse i produktion af hudplejeprodukter. Man kan godt blive lidt træt af at smøre sig i A38, Havregryn, div. frugter, olier m.m Der er jo noget lækkert ved at ens hudprodukter er veltillavet, smukt, eksklusivt og som står og frister på badeværelset. Så jeg gik i dybden og gik skridtet videre. Lærte om sammensætninger, virkestoffer, råolier, konservering, emulgering og måtte i samme moment tillære mig mange latinske termer for af læse inci lister.

En masse research, indgående læsning,indlæring og masser af fantastiske og knap så fantastiske, hjemmelavede produkter udgjorde så basen for min videre interesse, mine tiltag og den fantastiske erfaring jeg har i dag.

 

Jeg gik i mange år med den tro, at der kun fandtes en som mig.

Indtil jeg åbnede en skønhedsklinik, der gik realiteten op for mig at jeg var skam ikke særlig unik på de punkt, men nærmere en af mange.

Hurtigt blev det alm.kendt at jeg kunne et eller andet for de stakkels mennesker og deres problemer.

Og mange fik derfor muligheden for at prøve mine produkter med positive resultater.

 

Og det er det vi arbejder videre med her i dag.

 

Vores Ideologi?

 

Vores ideologi er enkel, dog langt fra kedelig, alle virkestoffer og råolier er naturlige og økologiske. Vi bruger ingen farlige farvestoffer, men kun levnedsmiddelgodkendte farver og ellers hvad der naturligt er i vores olier.

Vi tester ikke på dyr, kun på mennesker. Vi bruger ingen syntetiske tilsætningsstoffer. Vi konserverer ikke med langtidsvirkende konservering som parabener i alle former og navne ej heller Phenoxethanol.

Hvis nødvendigheden foreligger for konservering er det som før nævnt levnedsmiddel kontrolleret konservering eller naturens egne konserverings metoder dette giver vores produkter en levetid på min. 2 år.

 

Vores produkter er ikke masseproduceret: Men håndlavet med stor omhyggelighed og kærlighed.

 

Selvom vores produkter er naturlige, sørger vi samtidig for det lækre, en gennemførthed og gennemskuelighed, trods deres enkelhed.

 

Derfor kalder vi dem for eksklusive og banebrydende, bæredygtige, rene, naturlige og grønne med et pift.

 

I mine kompositioner og sammensætninger bruges mange olier og ekstrakter fra naturens skatkammer, men vi bruger også teknologi, mange års erfaring og indsigt til at tænke nyt og anderledes.

 

Så tænker du måske?

 

At du ikke allergiker eller har de store problemer med din hud, så du tror der skal andre ting til? Nej sådan fungerer det ikke.

 

Vi har taget det bedste fra alle verdener, uden at gå på kompromis med sundhed, velvære og miljø.

vores hud er det største organ vi har og den afspejler i den grad, hvordan vi lever og hvad vi udsætter vores krop for, i vores miljø.

 

Jeg har rigtig gode erfaringer med at minimere det skadelige i mine produkter, derfor kæmper kroppen ikke for at optage/nedbryde noget den ikke kan tåle. Men bruger i stedet, det der bliver påsmurt på den rigtige måde. Altså til at komme i balance.

 

En rigtig godt eks. er at hvis du eksempelvis har en hormonel, uren eller fedtet hud. Er det sidste du skal gøre, at udtørre den, du skal stadig påføre den fedtstof og virkestoffer. På den måde stopper huden med at kæmpe og stresse, men begynder at helbrede som den oprindeligt er beregnet til og derfor bliver huden rolig, skal ikke kæmpe for at optage og dermed opnås balancen.

 

Selvom jeg var/er allergiker lever jeg idag på en måde hvor jeg kan tåle alt med måde.

 

og det er denne erfaring og forbedring i kan drage nytte af i mine produkter.

 

Mvh. Lone Norup