Ja, nu skal vi lave kurser?

Skrevet af den

Jeg har en lidenskab for at fortælle folk hvad jeg ved. Ikke for at blamere mig. Men simpelthen fordi alting bare går for stærkt idag.

Vi glemmer at stoppe op og tage de gode ting med os. Fordi at alt kører med 180 i timen. Hudpleje kan være meget enkelt og effektivt men vi bliver hele tiden indoktrineret til at skulle mere og anderledes. Der genopfindes nyt af gamle klæder, som totalt nyt godt og banebrydende.

Jeg kalder det "kejserens nye klæder syndrom" Fordi vi vil gerne tro på magien så snyder vi os selv en lille bitte smule.

og det er ikke altid de kendte eller firmaet med million budgettet i ryggen der laver det bedste miljørigtige hudpleje for os og for fremtiden. 

Jeg står mange gange på messer eller markeder og folk bliver overrasket over at jeg kan så mange enkle muligheder.....så som rense hud med honning? ja da det er perfekt til uren og fedtet hud....fordi det er super desinficerende og bakteriedræbende.

Eller hvad med at rense din hud med mælk? fantastisk enkelt og effektivt. 

Ja jeg ved det godt...men jeg er jo også en ældre dame og derfor ved jeg disse ting og praktiserer dem. Fordi jeg har ikke glemt dem. Jeg er vokset op med kreativitet.Så jeg tager de gamle husråd med mig. Fordi det virker og fordi jeg elsker enkelhed.

Nå tilbage til kurser/workshops!

Med mine kurser vil jeg vise folk at vi skal stoppe op bare et par timer. Det er sundt.

Eks. vi bruger alle lys specielt om vinteren. Det er super hyggeligt. Men de findes i rigtig mange varianter og de billige er ikke særlig sunde. At lave et sundt lys der ikke soder lungerne eller giver dårlig luft er faktisk enkelt......Det laves af natur voks i stedet for paraffin eller stearin....og det er såååååå nemt. Så derfor en workshop om at lave lys. Genbruge de kedelige fyrfads lys holdere vi er lige ved at smide ud og give dem nyt liv. Helt sikkert og jeg glæder mig.

Check menuen for alle efterårets kurser og se om der ikke er lige et der fanger din interesse. 

Lav Lys

Lav sæbe

Lav lækre julegaver

Efterårsferie for mor og barn

tryk på linket og læs mere!

Tak fordi i læser med

Ha en dejlig dag:

 

← Ældre indlægSkriv en kommentar

Indlæg skal god