Bloksæbe eller Gelesæber?

Skrevet af den

Vi har hørt igennem mange år at håndsæber eller bloksæber er Bakterie bomber! Og vi skal bruge gel sæber?

Men ved du hvad, det er de faktisk ikke rigtig. For bakterier kan ikke overleve på sæbe. Og skulle den ligge i vand, så er det derfor der kommer bakterier. Men stadig ikke i så slem grad som så meget andet.

Så løsningen er: læg sæben på en sæbe rist, så den altid er tør og ikke i en skål.

Hvis vi snakker om decideret sundhed, gode råvarer og bakterier. Så er blok sæber "one of the good guys"

Hvorfor siger jeg det? det gør jeg fordi jeg længe har vidst at sæbe lavet på den gode måde er meget bedre end gele sæber. Både med hensyn til sundhed, miljø, vores hud og bakterier.

Gelesæber er bakteriebomber og det sidder i pumperne. Derudover er de fyldt op med langtidskonservering (nok til 10-15 år) og endnu mere end andre produkter fordi det er et flydende produkt, der skal holdes stabil. Derfor er det hverken godt for os eller miljøet. Specielt ikke med tanke på alle de fejltagelser fra industrien der i forvejen ligger i vores miljø og har gjort igennem snart 100 år. 

Så igen et spørgsmål om balance.

Andre ting der er knap så gode er alle fyldstofferne så som plast & silikone m.m det er jo også noget der er svært at nedbryde i vores miljø.

Så nej tak til Gel sæber og ja tak til bloksæber, der er naturligt sydet, gode for vores hud og 100 % nedbrydelige. Så nedbringer man også plast emballagen:-)

 

 

 

← Ældre indlæg Nyere indlæg →Skriv en kommentar

Indlæg skal god